Education
 
Products
 
Services
 
Headlines
De personal trainer als zelf...

Als Personal Trainer kom je van alles tegen. Mensen zijn mensen, dus als je veel met mensen werkt zul je vroeg of laat iemand ontmoeten waarvan je niet weet wat je er mee aan moet. Het is belangrijk dat je als Personal Trainer geen sociaal maatschappelijk werker wordt. Simpel Lees Meer...Doelen die je wel kan bereiken

Wanneer mijn coachee’s me vertellen dat ze graag iets willen veranderen in hun leven probeer ik ze uit te leggen dat om echt resultaat te krijgen ze ook hun lifestyle moeten aanpassen. Wie als roker bijvoorbeeld wil stoppen zal anders met stress om moeten gaan en tijdelijk een Lees Meer...De sprookjes van het moderne...

Laten we toegeven. Jij en ik zijn op de hoogte van het feit dat het gemiddelde clublid zijn fysieke doelstellingen niet bereikt. Wat voor sterk verhaal we ook proberen te vertellen aan onze leden, welk nieuw prikkelend marketinginstrument we ook hebben, we falen in ons product Lees Meer...Why is it that everytime I think I know the answers, someone goes and changes the questions? - David Duchovny(1960-heden)
  • Wil jij als Personal Trainer dubbel zoveel verdienen?
  • Heb jij de ambitie om te starten als zelfstandige Personal Trainer?
  • Wil jij leren om van jouw ondernemerschap een succes te maken?
  • Ben je op zoek naar meer klanten en minder verloop?
  • Wil jij verdienen aan je klanten en ze resultaat bieden?

Join HEALTHUPCLUB®!

Opleidingen - Support - Alles voor de Personal Trainer in business

Ben jij een Personal Trainer met groeiambities? Of heb je plannen om voor jezelf te beginnen? HEALTHUPCLUB® helpt jou succesvol te zijn met het behalen van concrete uitkomsten. Voor je onderneming, voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, maar vooral voor je huidige en toekomstige klanten. Want steeds meer mensen willen niet alleen meetbaar resultaat voor hun fysieke gezondheid, ze zijn ook op zoek naar geluk, naar een mentaal-emotionele gezondheid. HEALTHUPCLUB® maakt jou en je bedrijf klaar voor deze nieuwe belevingseconomie en ondersteunt je met een uniek totaalpakket van opleidingen, services en producten om meer winst te behalen voor je onderneming.

Met een plan dat werkt en rendeert

Dit doen we stapsgewijs. We trainen je op het gebied van marketing en sales, coachen je aan de hand van de nieuwste, wetenschappelijk verantwoorde, NLP-coachingstechnieken en leren je hoe je je klanten kunt coachen. Daarnaast vind je bij HEALTHUPCLUB® alle tools om jouw onderneming zeer winstgevend te maken, zoals lead generererende websites, sprankelende webcontent, internet marketing plus middelen die directe inkomsten geven zoals e-commerce, events etc. Kortom, HEALTHUPCLUB® brengt jouw leven en werk in een stroomversnelling.

  • Leer hoe je zakelijk succesvol kunt zijn als Personal Trainer
  • Krijg toegang tot nieuwe mogelijkheden voor je onderneming en je eigen leven
  • Haal bij je klanten eruit wat erin zit
  • Maak het verschil voor jezelf en je klanten

 

 
  Be Inspired
Echt leren communiceren met je klant als Personal Trainer?!
NLP Introductie Weekend
 
 

 

Ben jij een Personal Trainer met ambities en nog geen ontvanger van de HEALTHUPCLUB® nieuwsbrief? Schrijf je dan nu hieronder in en lees als eerste unieke inhoudelijke artikelen, relevante props en de allernieuwste tips & tricks.

Bovendien ontvang je als je je nu inschrijft het Personal Trainer Promotieplan 2011 helemaal gratis en kun je, nadat je het gelezen hebt, je klaarmaken voor een jaar met een verdriedubbeling van je omzet.

Velden gemarkeerd met een * hebben we nodig om je inschrijving voor de nieuwsbrief te kunnen verwerken. Nadat je dit formulier verzonden hebt, krijg je een email met daarin een link, zodat je de inschrijving kan activeren en details over wanneer en waar je het gratis e-book kan downloaden.

Voornaam:*   
Achternaam:*   
E-mail:*